Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μάνεσης μετά τη δήλωση που έκανε πως «διανύω την τελευταία διετία μου στον Alpha», καθώς πρόκειται να βγει στη σύνταξη, το πρωί της Κυριακής θέλησε να δώσει διευκρινίσεις. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. […] Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής: Να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από εσάς και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε. Λέμε "μας παρακολουθούν ή δεν μας παρακολουθούν;". Πάρα πολύ απλό το τρικ! Τελικά μας παρακολουθείτε».

Διαβάστε ακόμηΒίκυ Καγιά: «Δεν επιδίωξε να με βοηθήσει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι σνομπ» λέει η Αννα Αμανατίδου

Στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Την ώρα που αυτή η περίφημη δήλωση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, χθες πατώσαμε. Άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο! Συμβαίνουν, όμως, διάφορα πράγματα, τα οποία προσβάλλουν και τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες! […] Κακώς αναφέρομαι σε προσωπικά μου ζητήματα, αλλά μπλόκαρε το σύστημα. Το έκανα για να δω αν υπάρχει ανταπόκριση. Υπήρξε ανταπόκριση, αλλά δεν κατεγράφη στις τηλεθεάσεις».

Ακόμα, ο δημοσιογράφος του Alpha αναφέρθηκε στις αμφιβολίες που υπάρχουν – ακόμα και σε μερίδα εργοδοτών όπως σημείωσε – για την αξιοπιστία των μετρήσεων τηλεθεάσεων. O Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Ήθελα να κάνω ένα τεστάρισμα για τους εργοδότες μου, για εμένα και για την ομάδα μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA