Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε φωτογραφία που δημοσίευσε με την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπή της. Σχολιάζοντας το περιστατικό το πρωί της Τρίτης (4/10) δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της χαρακτηρίζοντας «καθίκια» όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

Διαβάστε ακόμη: Διονύσης Μακρής: Εβγαζα 60.000 ευρώ και τα χαλούσα σε κότερα και ελικόπτερα

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Νιώθω ευγνώμων

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας και χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες… Και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι », υπενθυμίζεται ότι είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου σε ανάρτησή της μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατάψυξης ωαρίων.

«Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 κ δεν έχει κάνει παιδί». Η Κατερίνα Καινούργιου πριν κλείσει τα 37, αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάψυξη ωαρίων «για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ.. Γυναίκες με απαιτητική καριέρα ,θέματα υγείας και άλλους προσωπικούς λογούς αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο», είχε γράψει στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CZzknFLoK-L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε στείλει μάλιστα και ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να βιώσουν το θαύμα της μητρότητας. «Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή…! Σύντομα θ ανεβάσω stories για να σας λυθούν κ άλλες απορίες (μιας και έχω εκατοντάδες μηνύματα από εσάς) κ τονίζω πως οι λόγοι που κάνω αυτό το post ΔΕΝ είναι διαφημιστικοί! Το κάνω για όποια από εσάς πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει… Κορίτσια μου …σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους. Εγώ νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο!!! Κ από δω κ πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA