Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία σειρά που υμνεί τη νύχτα σε μια δεκαετία ορόσημο για την Ελλάδα, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη. Στο επόμενο επεισόδιο τη Δευτέρα (17/10) ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει, ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: «Να σκάσουν οι εχθροί μας, θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ»

Ο Στρατής, από την άλλη, αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του.

Αυτή η νύχτα μένει, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.40 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA