Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δέχτηκε μία ερώτηση που τον έκανε να ξεσπάσει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η αναφορά και η σύγκριση με τον ρόλο του «Φατσέα» από το «Καφέ της Χαράς» προκάλεσαν τον εκνευρισμό του ηθοποιού, ο οποίος παραχωρούσε δηλώσεις όπου και ρωτήθηκε για τον φετινό του ρόλο στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. «Αλίμονο αν οι ρόλοι μου ήταν με μέτρο σύγκρισης τον Φατσέα, δηλαδή αυτό που μου λέτε τώρα, τι είναι; Το μέτρο είναι ο Φατσέας; Δεν με αφορά καθόλου πια, έχει τελειώσει, πέρασε σαν ρόλος μαζί με άλλους δεκάδες – εκατοντάδες ρόλους. Αλίμονο αν κάθε φορά σκέφτομαι να πω το “Ναι” για να μην κάνω τον Φατσέα», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Γεωργαλάς: Στις δύσκολες και βίαιες σκηνές του «Σασμού» έπαθα ταχυκαρδία

Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται τον Λευτέρη Βελιώτη. Είναι ο πατέρας της Ελισάβετ, ένας παραιτημένος από τη ζωή άντρας που προσπαθεί να κρύβει τις αδυναμίες του. Εκμεταλλεύεται γεωργικά και κτηνοτροφικά εκτάσεις της μονής. Η γυναίκα του, η Πολυξένη, τον πιέζει να διεκδικήσει δικαστικά αυτά τα κτήματα. Έχει αδυναμία στην κόρη του, την Αννούλα του. Με την εμφάνιση του Θέμη, το παρελθόν που συνδέει την Πολυξένη με τον Θέμη δημιουργεί νέες «συμμαχίες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA