Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «OPEN Weekend» για το ενδεχόμενο να λάβει συμμετοχή στο Survivor All Star, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγοντας πως ο Ντάνος φοβάται να αναμετρηθεί με «πολύ δυνατούς παίκτες» γιατί «αν αρχίσει να χάνει από καπετάνιος θα βρεθεί… λούτσος». «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω. Είναι πολλά τα λεφτά, αυτή θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες από όλα τα Survivor έχουν κάνει ραντεβού, έχουν κάνει πάρα πολλοί και όσους δεν τους κάλεσαν, πήγαν από μόνοι τους απ’ ότι έχω ακούσει», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος για Σάκη Κατσούλη: «Κύριε ελέησον - Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν με γνωρίζει»

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εξέφρασε την άποψη ότι ο νικητής του πρώτου Survivor θα μπει τελικά στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach, είτε σαν βοηθητικός συμπαρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα».

Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι ο Ντάνος δείχνει ενοχλημένος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτάνε πάντα για το Survivor, εκείνος απάντησε ότι φοβάται να αναμετρηθεί με δυνατούς παίκτες, όπως ο Γιώργος Πιλίδης. ο Άρης Σοϊλέδης ή ο Σάκης Κατσούλης. 

«Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί φαντάσου να πάνε ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πάρα πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να βρεθείς... λούτσος», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: 

«Δεν συγκρίνεται. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μπορεί π.χ. να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο ή το ανάποδο; Είναι ο πιο δυνατός. Φοβάται γιατί θα πάει και θα χάσει και από νούμερο ένα θα βρεθεί στο δέκα και το δώδεκα».

Τέλος, σε ερώτηση για την «κόντρα» ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Κώστας Παπαδόπουλος, απάντησε: 

«Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει και σε έχει μάθει ο κόσμος. Του χρωστάς ρε γ*μ*τ*. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα, δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, ο κόσμος θα τον ξεχάσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA