Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τα σχόλια που έκανε το Σάββατο (29/10) ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή Open Weekend όπου - μεταξύ άλλων - «απάντησε» στον Γιώργο Αγγελόπουλο που είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν τον γνωρίζει, ενώ ανέφερε ακόμα ότι ο Ντάνος «δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό» και ότι «δεν έχει θέση μέσα στο «Survivor All Star», ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». «Κύριε ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ο Σάκης Κατσούλης ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν με γνωρίζει», είπε αρχικά ο Ντάνος και πρόσθεσε:

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη - Πρόκειται για fake news»

«Είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά, γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους». Τόνισε δε πως «δεν με απασχολεί που προσπαθεί να κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Στη συνέχεια ο Ντάνος εξήγησε ότι ο λόγος που δεν μπορεί να λάβει συμμετοχή στο Survivor All Star είναι το φορτωμένο πρόγραμμά του για το 2023: «Εμένα μου έγινε μια κρούση τον Σεπτέμβριο. Δεν αθετώ τις συμφωνίες μου ούτε προσβάλλω κάποιο λόγο που έχω δώσει σε κάποιον. Εάν είχε γίνει και σε μένα κρούση από τον Ιούλιο, όπως λένε τα άλλα παιδιά ότι τους έγινε, ενδεχομένως να είχε μια προτεραιότητα μια κουβέντα με το παιχνίδι. Είναι πολύ πιεστικό το πρόγραμμά μου το 2023». 

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αλέξανδρος Φιλμς» και έκανε λόγο - μεταξύ άλλων - για δική του απρεπή συμπεριφορά και χαρακτήριζε fake news την είδηση ότι ο ίδιος θα παίξει τον Υψηλάντη στην ταινία «Καποδίστριας».  

«Ουδέποτε έχω μιλήσει εγώ για τον Καποδίστρια. Δεν έχω πει ποτέ ότι θα παίξω τον Υψηλάντη. Φαίνεται ότι τοποθετείται μια εταιρεία παραγωγής ότι έχω απρεπή συμπεριφορά. Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά; Πώς γίνεται; Θα συμμετέχω σε κάποιες παραγωγές, όχι πάντως στην ταινία Καποδίστριας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA