Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες όπου μεταξύ άλλων δεν έκρυψε πως ντρέπεται να αντικρίσει μερικούς ανθρώπους στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» εξαιτίας της συμπεριφοράς της στο παρελθόν. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραύνωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας: «Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω, ένας άνθρωπος, ένας συνάδελφος, μια κοπέλα, μια γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά και πολύ διαφορετικό να σε βλέπω σαν φάτσα. Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά στο υπόλοιπο είναι υποτιμητικό. Είχα τη χαρά, την τύχη εκείνη τη δεκαετία που άνθισε αυτό το φαινόμενο της ανόδου αυτής της γυναίκας να απέχω γιατί αν δεν απείχα, θα ήμουν στο ίδιο κανάλι».

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Η Σπυροπούλου έχει τα ορμονικά της, η άλλη γιατί;

«Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Αυτό το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω. Αλλά τα 2-3 χρόνια με την τελευταία μου ενασχόληση με την τηλεόραση, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιά άτομα της τηλεόρασης, από παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας. Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι, της έδωσε μια εξουσία να "κόβει" όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε, από όποιο τηλεοπτικό κεφάλι πίστευε ότι κινδυνεύει ή όποια δεν την καλημέρισε. Πήρε πολλά κεφάλια γιατί ο οποιοσδήποτε είχε λίγο ταλέντο, φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της. Έπαιρνε τηλέφωνο και απέλυε κόσμο. Θα μου πεις ποιος φταίει; Ο ηθικός ή ο φυσικός αυτουργός... Τι με ενοχλεί; 

Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο πλάσμα – μην πω κάτι χειρότερο – στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στην ανέχεια, στην φτώχεια… Είναι έγκλημα αυτό, είναι εγκληματική συμπεριφορά. Είναι ανεπίτρεπτο. Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλέψουν και να το ωραιοποιήσουν. Δεν υπάρχει περασμένα - ξεχασμένα όταν άνθρωποι έχουν δυστυχήσει κι έχουν χάσει τις δουλειές τους και έχει καταστρέψει καριέρες», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA