Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα από τη Δευτέρα (14/11) έως και την Πέμπτη (17/11) στις 21:00 με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/11) ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Ο Μαθιός και η Βασιλική από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της.  Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπά Μιχάλη. Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν τη Μαρίνα. 

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας»

Στο επεισόδιο της Τρίτης (15/11) οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Την άλλη μέρα ο Μανόλης γνωρίζει την Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά τη Νάντια, όταν μαθαίνει για τη ζωή της. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/11) η Αργυρώ σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα. Η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα - Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη. Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (17/11) η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και η σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει.

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA