Μενού
  • Α-
  • Α+

Την έντονη ενόχλησή του έδειξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (17/11), επέτειος του Πολυτεχνείου, όταν αμέσως μετά το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Πόπη Μαλλιωτάκη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε εκείνη για ριάλιτι με θέμα τη ζωή της, η Κατερίνα Καινούργιου προλόγισε το θέμα του Πολυτεχνείου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, χαρακτηρίζοντας ύβρη το πέρασμα από το ένα θέμα στο άλλο αφού τα ιστορικά γεγονότα του Πολυτεχνείου δεν συνάδουν με το ύφος του προηγούμενου θέματος, όπως είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μαρτίκας - Survivor All Star: Ο Ντάνος ως παίκτης θα έρθει - Μόνο μαζί με τη Βρισηίδα θα έχει επιτυχία

«Μην το κολλήσουμε. Αν θες μετά τα διαφημιστικά, ναι, αλλά τώρα σκυτάλη από Μαλλιωτάκη σε Πολυτεχνείο… Για μένα είναι ύβρις να κολλήσουμε αυτό το υπαρκτό θέμα με νεκρούς με εξέγερση, με μια ιστορική περίοδο που άλλαξε τη μορφή της Ελλάδας. Με αναγκάζεις αυτή τη στιγμή να μην πάρω τη σκυτάλη από τη Μαλλιωτάκη και να πω "Ζήτω το Πολυτεχνείο". Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης», επεσήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία του απάντησε «Ίσως να είμαι εγώ ο Καραγκιόζης τότε, που το έκανα έτσι λάθος. Είναι μια εκπομπή που παρουσιάζει τα πάντα» και πέρασε σε διαφημίσεις, ώστε να παρουσιαστεί το θέμα του Πολυτεχνείου μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA