Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σχολίασε μέσα από την εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε σε όσα είπε η παρουσιάστρια για την προσθήκη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ομάδα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» που παρουσίαζε τότε εκείνη στον Alpha. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης συμμετείχε τότε στην εκπομπή και όπως αποκάλυψε κανένας από τους συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να προστεθεί στην ομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Συγκρούστηκα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σκοτωθήκαμε και έφυγα από το κανάλι»

«Ξεκινήσαμε με μία σύνθεση και στην πορεία ήρθε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συνυπήρξαμε για λίγο και κάποια στιγμή έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή και μείναμε οι υπόλοιποι. Θυμάμαι ότι ήταν μια αμήχανη στιγμή και για τη Ναταλία, γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν γνώριζε 100%», ανέφερε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Έγινε αυτή η αλλαγή στην ομάδα, έμεινε η Κωνσταντίνα, προχωρήσαμε και θυμάμαι την αμηχανία της Ναταλίας, γιατί ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί παρά το γεγονός ότι ήταν η κεντρική παρουσιάστρια. Ζούσε μία περίεργη φάση, ήρθε σε σύγκρουση, την στήριξε στην αρχή, αλλά στην πορεία αισθάνθηκε μία απειλή», κατέληξε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, εξηγώντας πως όλα τα παραπάνω την οδήγησαν στην απόφασή της να αποχωρήσει τότε από τον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA