Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πλωτή πασαρέλα επέστρεψε στο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε απόψε Δευτέρα (21/11) με τα υποψήφια μοντέλα να καλούνται να ποζάρουν με γλειφιτζούρι, αφού θα είχαν περπατήσει σε αυτή με χάρη και αυτοπεποίθηση. Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Χρήστος Μπίρμπας προσπαθούσαν να βοηθήσουν τα κορίτσια να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά οι δύο πρώτοι βγήκαν από τα ρούχα τους όταν ήρθε η σειρά της Γεωργιάννας να ποζάρει.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Τώρα πια δεν το πολυθέλω - Κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά»

Τίποτα από όσα έκανε η κοπέλα δεν έδειχνε να τους αρέσει με αποτέλεσμα να αρχίζουν να της φωνάζουν προσπαθώντας να τη βοηθήσουν να το «σώσει» και να δώσει το πολυπόθητο κλικ στο φακό. Εκείνη πάλι, όπως εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια στην προσωπική της συνέντευξη, αποσυντονίζεται και δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν της φωνάζουν όλοι μαζί. 

Ο Τάσος Σοφρωνίου χαρακτήρισε «μπαρούφες» τις πόζες της νεαρής κοπέλας, ενώ ειδικότερα η Βίκυ Καγιά της φώναζε συνεχώς ότι «κάνουμε editorial μόδας και όχι φωτογράφιση για κατάλογο» για να αλλάξει τις πόζες της. Βλέποντας, όμως, ότι τίποτα δεν άλλαζε, η Βίκυ Καγιά απογοητευμένη αναρωτήθηκε: «Τι γίνεται; Έχω μείνει εμβρόντητη, έχω πάθει τσότσο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA