Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ στη δίνη του κυκλώνα των καταγγελιών βρίσκεται ο πατήρ Αντώνιος, ο ιδρυτής της Κιβωτού, ο οποίος «φωτογραφίζεται» από καταγγέλλοντες που υποστηρίζουν πως γνώριζε όσα συνέβαιναν. Η παρουσιάστρια ανέφερε - μεταξύ άλλων - πως για εκείνη ο πατέρας Αντώνιος θα είναι αθώος μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχω εκκρεμότητες»

«Εγώ κρατάω την επιφύλαξή μου. Οι δομές είναι απαραίτητες, γιατί δυστυχώς προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά από κει και πέρα φαίνεται ότι τώρα στην "Κιβωτό του Κόσμου" υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και το λέω. Θα με δείτε να το λέω βασανιστικά αυτό, αλλά θέλω να το λέω, διότι εγώ μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μένα και για τα μάτια μου, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην "Κιβωτό" θα είναι αθώοι», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA