Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις απανωτά προβλήματα τις πρώτες ημέρες του Μουντιάλ με τον ΑΝΤ1+, η Διοίκηση του σταθμού προχωρά άμεσα σε αλλαγές. Από το απόγευμα, μετά το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον αγώνα Αργεντινή - Σαουδική Αραβία, τα στελέχη του ΑΝΤ1 βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις και ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η μεταφορά όλου του Μουντιάλ στον «ελεύθερο» ΑΝΤ1. Αυτή τη στιγμή, οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, αλλά αυτό μοιάζει να είναι το πιθανότερο σενάριο, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το τεχνικό πρόβλημα που έχει προκύψει με την πλατφόρμα.

Η δυσαρέσκεια στελεχών του ΑΝΤ1 με τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διήμερο είναι έντονη και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και περαιτέρω εξελίξεις. Το σενάριο να μοιραστεί το Μουντιάλ σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς υπάρχουν διάφορα προβλήματα και νομικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα δικαιωμάτων όσον αφορά το Μακεδονία TV. Σε περίπτωση που αποφασιστεί η μεταφορά του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να βρεθεί λύση για όσους έχουν καταβάλλει τα 3,33€ προκειμένου να αποκτήσουν τον ΑΝΤ1+ για τους αγώνες του Μουντιάλ. Το πιθανότερο σενάριο σε αυτή την περίπτωση είναι πως με κάποιο τρόπο τα χρήματα θα επιστραφούν. 

Το χρονικό 

Σημειώνεται, πως ροβλήματα παρουσίασε και σήμερα η πλατφόρμα ΑΝΤ1plus η οποία μεταδίδει τον κύριο όγκο των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ. Συγκεκριμένα, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τις μεταδόσεις των χθεσινών αγώνων, οι οποίοι τελικά προβλήθηκαν από το ελεύθερο κανάλι και από το σάιτ, πρόβλημα στην πλατφόρμα υπάρχει και την Τρίτη στην μετάδοση του αγώνα Αργεντινή – Σαουδική Αραβία. Στο twitter πολλοί χρήστες εξέφρασαν παράπονα ότι η εικόνα κολλάει συνεχώς και ανά περίπου τρία λεπτά, πέφτει η πλατφόρμα και κάνουν συνέχεια επανασυνδέσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA