Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φημολογία περί αποχώρησης της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και ενδεχομένως και από το κανάλι, επιβεβαιώθηκε και μάλιστα νωρίτερα. Από το πρωί της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου, η δημοσιογράφος βρίσκεται εκτός εκπομπής με το τέλος της συνεργασίας να το ανακοινώνουν οι άλλοι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Ακης Παυλόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Ντόρα Κουτροκόη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα» είπαν στο ξεκίνημα της εκπομπής λίγο πριν από τις 6πμ και συνέχισαν «η συνάδελφος Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Εχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για τα σχέδια της». 

Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψαν από χθες κιόλας, τηλεοπτικές εκπομπές και είναι χαρακτηριστικό πως στο «Happy Day» αναφέρθηκε ότι δεν θα απορροφηθεί σε κάποια άλλη εκπομπή του σταθμού. Σύμφωνα με το «Mega Καλημέρα», ο σταθμός του Φαλήρου της έχει κάνει τρεις προτάσεις, μεταξύ των οποίων είναι να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου δελτίου ειδήσεων ή να προστεθεί στο δυναμικό της εκπομπής «Δεκατιανοί», αλλά η ίδια δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής σε κάποια από αυτές.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA