Μενού
dimitrakopoulos
Μιχάλης Δημητρακόπουλος | @Michalis Dimitrakopoulos
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου έξω από το δικαστήριο των Βρυξελλών εξαιτίας της... προφοράς του στη γαλλική γλώσσα. «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη» είπε στα γαλλικά ο Δημητρακόπουλος αλλά η λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, ακούστηκε ως «Κορωπί» και έγινε... χαμός στο Twitter.

Μετά τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναγνώρισε πως η προφορά του δεν ήταν η δέουσα και «αποκάλυψε» ότι παράλληλα με την δικηγορία, θα ανοίξει και ένα φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί! «Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e) και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόννης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία» έγραψε στο Facebook ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω οτι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ...

Posted by Michalis Dimitrakopoulos on Saturday, December 24, 2022