Μενού
koytsoympinia
@pinelopikalogeropoulou
  • Α-
  • Α+

Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου, δεν προλαβαίνει να φτιάχνει λαμπάδες, καθώς η δουλειά φέτος, παραείναι αυξημένη, όπως και η τεράστια ζήτηση για τα μοναδικά της κομμάτια. Κι αυτό γιατί, φτιάχνει πασχαλινές λαμπάδες με τις ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα! Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, δίνει «τροφή» στα social media με τις τοποθετήσεις του εντός κι εκτός κοινοβουλίου και η κυρία Καλογεροπούλου τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο! 

Η αρχή έγινε πέρυσι με έναν φίλο της, που της ζήτησε να του φτιάξει πασχαλινή λαμπάδα με την ατάκα «αυτοί είστε», ο οποίος την ανέβασε μετά στα social media κι έκτοτε το τηλέφωνό της, πήρε... φωτιά. Ετσι, πήρε φόρα κι έφτιαξε για φέτος λαμπάδες με ατάκες του γραμματέα όπως «Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;», «Αυτοί είστε», «Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία».

Το ταλέντο της κυρίας Καλογεροπούλου και τα εξαιρετικά comics από τη σειρά «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου, σε συνδυασμό με τις viral ατάκες του Κουτσούμπα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και η εμφάνισή τους αναμένεται να κάνει θραύση στην φετινή Ανάσταση....

Τα «κουτσουμπίνια» όπως τις χαρακτηρίζει ξεπουλούν τρελά και καθημερινά δίνει 10-15 κομμάτια, ωστόσο, μετά κι από την μεγάλη έκθεση στο ευρύ κοινό, δεν θα φεύγει από το εργαστήρι της στο «λειρί του κόκκορα»!

Η κυρία Καλογεροπούλου, που δηλώνει θιασώτρια του Δημήτρη Κουτσούμπα, έχει φτιάξει κομμάτι και για τα γαλλικά του γγ και συγκεκριμένα με την ατάκα «Cher ami cher Camarade» με την οποία άρχισε ο κ. Κουτσούμπας την ομιλία του προς τους Γάλλους διαδηλωτές στο Παρίσι προ ολίγων ημερών.

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Κουτσούμπας θα της ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για να πάνε ως ενίσχυση στον Περισσό, αλλά σίγουρα, μια λαμπάδα θα ήθελε να την έχει στο γραφείο του...