Μενού
12
  • Α-
  • Α+

Με τον καλύτερο τρόπο «γιόρτασαν» χθες, Τετάρτη (25/10) την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών πολίτες κάθε ηλικίας στην Αττική, με αρκετούς από αυτούς να σχηματίζουν ουρές στην Πανόρμου, για να απολαύσουν ένα πιάτο δωρεάν μακαρόνια.

Σε βίντεο, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τη γνωστή σπαγγετερία Mailo's στην Πανόρμου, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας όπως η Καλλιθέα.

Οι ουρές από τον κόσμο, κάθε ηλικίας, ήταν αρκετά μεγάλες γεγονός που φάνηκε και στα βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν σε πλατφόρμες όπως το TikTok. Μάλιστα, λόγω του έντονου συνωστισμού, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο τμήμα της Πανόρμου, για αρκετή ώρα, διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία. 

Πανόρμου: Οι ουρές από κόσμο σε βίντεο

@tipsbymarkos Ατελείωτη ουρά για ένα πακέτο ζυμαρικά! Για 1 ώρα… ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ! Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998 για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου! #f#foryoupage#f#foryou#f#fypxyzbca. #pasta. #forfree #mailospasta #mailos ♬ Good Times - Bruno Boe

Ανάλογες εικόνες, όπως ειπώθηκε, παρατηρήθηκαν και σε αρκετές περιοχές της χώρας, που λειτουργούν επιχειρήσεις εστίασης, όπως η Θεσσαλονίκη.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως, λόγω της σημερινής γιορτής του Αγίου Δημητρίου και του πανηγυριού που γίνεται, η Πανόρμου είναι ούτως ή άλλως κλειστή στο ρεύμα από Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Λαρίσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA