Μενού
Foot-fetish
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Όταν έχω κάποιο κενό μπροστά μου, θα ποστάρω κάτι και μετά θα αρχίσω να επικοινωνώ με ανθρώπους σχετικά με τις φωτογραφίες ή τα βίντεο των ποδιών μου που θέλουν να δουν. Δεν χρειάζεται καν να κάνω πεντικιούρ γιατί πολλοί χρήστες δεν το θέλουν ενώ άλλοι πληρώνουν έξτρα για να κάνω»

Αυτά είναι τα λόγια μίας παραγωγού περιεχομένου στην ανερχόμενη βιομηχανία της ποδολαγνείας στην οποία αρχίζουν να μπαίνουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι είτε αφορά την αγορά είτε τη ζήτηση. Λογικό μίας και μιλάμε για ένα από τα πλέον συζητημένα φετίχ στις διάφορες διαδικτυακές κοινότητες.

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

«Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να βγάζεις χρήματα. Κάποιοι μπορεί να πληρώσουν πολλά για να δουν ένα βίντεο που βγάζεις αργά τις κάλτσες σου. Για αυτούς όλο αυτό είναι σεξουαλικό. Εγώ δεν μπορώ να το δω ως τέτοιο» συμπληρώνει η συγκεκριμένη χρήστρια που προτιμάει να κρατήσει την ανωνυμία της στη συνέντευξη που έκανε στο Business Insider.

Τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι που σου προσφέρουν ψηφιακά περιβάλλοντα τα οποία προωθούν την ανταλλαγή τέτοιου τύπου φωτογραφιών μεταξύ content creators και πελατών. Κάποιοι από τους ιστοτόπους τα έχουν εντάξει στο περιβάλλον τους (OnlyFans) και κάποιοι άλλοι είναι φτιαγμένοι μόνο γι’ αυτό.

Ως και 500 ευρώ την ημέρα

Υπάρχουν, λοιπόν, τέτοιοι ψηφιακοί χώροι που μπορούν να προσφέρουν σε χρήστες (κυρίως αλλά όχι μόνο) γυναίκες πόσα ως και 500 ευρώ την ημέρα. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τους followers που έχεις χτίσει, μία μία σειρά από προτιμήσεις αλλά και το πόσο δημιουργικός μπορείς να είσαι.

Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει ότι υπάρχoυν πάρα πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται στα σοβαρά την προοπτική να βγάλουν συμπληρωματικό εισόδημα πουλώντας φωτογραφίες των ποδιών τους. Οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί. 

foot-fetish

Αρχικά, η αγορά διαρκώς ανεβαίνει και θεωρητικά τα λεφτά είναι καλά. Μιλάμε για κάτι που βρίσκεται στα όρια της σεξεργασίας και για πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, μία φωτογραφία με πατούσες δεν αποτελεί με κανέναν τρόπο πορνογραφικό περιεχόμενο. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να κρύψεις το πρόσωπο και την ταυτότητά σου.

Ως συνήθως βέβαια η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. Για να πιαστείς και να αποκτήσεις κοινό πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και να είσαι παραγωγικός. Συνήθως δε δεν αρκούν οι φωτογραφίες των ποδιών σου, καθώς πολλοί επιθυμούν και άλλες γυμνές φωτογραφίες.

Σκεφτείτε το και πιο απλά. Αν όποιος ανέβαζε μερικές φωτογραφίες των ποδιών του βγάζοντας 5000 και 6000 δολάρια, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα το έκαναν και πολύ περισσότεροι άνθρωποι.

Ούτως ή άλλως υπάρχουν και συγκεκριμένες προτιμήσεις. Αν για παράδειγμα, έχετε το λεγόμενο αιγυπτιακό πόδι, δηλαδή το πιο συχνό με το χαρακτηριστικά πιο ευρύ μεγάλο δάχτυλο τότε μάλλον δεν θα εντυπωσιάσετε και κανέναν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA