Μενού
mitsotakis - nea
Μητσοτάκης | YouTube
  • Α-
  • Α+

Την τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποίησε ένας χρήσης του διαδικτύου, ο οποίος σε βίντεο που ανάρτησε στο YouTube, προσπαθεί να απεικονίσει την ένταξη των χωρών στο ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, φαντάζεται πως θα ήταν οι ηγέτες κάθε κράτους την εποχή της ένταξής του.

Έμπνευση, προφανώς, για τον δημιουργό του βίντεο συνιστά η διήμερη Σύνοδος Κορυφής των κρατών - μελών της βορειοατλαντικής συμμαχίας, που λαμβάνει χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη (11 και 12/07) στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το πώς αποτυπώνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συγκεκριμένο βίντεο, όπου φαίνεται να είναι δίπλα σε τανκ με πανοπλία.

Ο Ζελένσκι και η Μελόνι

Στο εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνεται, όπως ειπώθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, όλα τα κράτη-μέλη της Συμμαχίας. Μεταξύ άλλων, φαίνεται και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπροστά από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, τύπου Bayraktar.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, παράλληλα, το πως επέλεξε η τεχνολογία να αποτυπώσει την Τζόρτζια Μελόνι σε ένα ρόλο α λα Τζέιμς Μποντ μπροστά από την πλατεία του Αγίου Μάρκου στο Βατικανό, αλλά και τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι χωρίς να έχει επισημοποιηθεί κάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA