Μενού
TikToker
Ο TikToker που κάνει με ποδήλατο το Ελλάδα, Νορβηγία | TikTok - @lemonmitchello
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες δύο ημέρες ένας Καναδός TikToker, ονόματι Μίτσελ, έχει γίνει viral στην ελληνική κοινότητα της πλατφόρμας, ενημερώνοντας ακολούθους και μη πως θα κάνει το Ελλάδα, Νορβηγία με ποδήλατο – παρακαλώ.

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε ο Μίτσελ στο TikTok, πριν από δύο ημέρες, ενημερώνει το κοινό πως ξεκινάει το ταξίδι του από την Ελλάδα στην κορυφή της Νορβηγίας, με το πρώτο ορόσημον να βρίσκεται στην Αθήνα και στα προάστιά της.

Από τα βουνά της Αθήνας, ο Μίτσελ δείχνει στο TikTok μερικά από τα εφόδιά του στο τεράστιο ταξίδι, όπως αραβικές πίτες, σοκολάτες και τόνο, με την πρώτη ημέρα να κλείνει στην πόλη της Ευαγγελίστριας όπου κατασκήνωσε.

Η δεύτερη ημέρα του τεράστιου ταξιδιού από την Ελλάδα στη Νορβηγία, βρήκε τον Μίτσελ να περνάει από χωμάτινους δρόμους της επαρχίας, ανηφόρες και κατηφόρες, και να γνωρίζει τετράποδους «φίλους», κάποιοι μάλιστα λίγο πιο εχθρικοί σε σχέση με τους άλλους.

«Πολλά από αυτά θα σε ακολουθήσουν, θα σου γαβγίσουν ή θα σε κυνηγήσουν» αναφέρει ο ίδιος για την πρώτη του περιπέτεια εντός της ελληνικής περιφέρειας, κλείνοντας την ημέρα του από τον Άγιο Κωνσταντίνο όπου είχε μία ακόμη «αναποδιά».

Όπως είπε ο ίδιος, ο χώρος για το κάμπινγκ ήταν κλειστός και έτσι έμεινε, μετά την έγκριση που πήρε από ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, δίπλα στη θάλασσα όπου έκανε, με την ευκαιρία, μία βουτιά.

Η τρίτη ημέρα, αφού ξύπνησε, ξεκίνησε από πολύ νωρίς μαζεύοντας τη σκηνή του από το σημείο, που κατασκήνωσε. Απαντώντας μάλιστα σε χρήστια της πλατφόρμας, ο TikToker υπολογίζει πως σε τέσσερις μήνες θα είναι στην κορυφή της Νορβηγίας, ολοκληρώνοντας τον «άθλο» του.

Αφού πήρε την απαραίτητη ενέργεια, πίνοντας τον καφέ του, συνέχισε το μεγάλο ταξίδι πλησιάζοντας γοργά-γοργά τη Λαμία, όπου συνάντησε εκ νέου αδέσποτα σκυλιά που του γάβγισαν και τον κυνήγησαν.

Το ταξίδι έκλεισε την τρίτη ημέρα από τη Λαμία και η τέταρτη ξεκίνησε με προβλήματα στο ποδήλατό του καθώς έσκασε ένα από τα λάστιχα.

Μετά τις απαραίτητες αλλαγές, ενημέρωσε πως μέσα σε μία ημέρα κατάφερε να κάνει περίπου 90 χιλιόμετρα, και βρίσκεται πλέον κοντά στην πόλη της Καρδίτσας και 325 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

Το ταξίδι του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το TikTok να περιμένει να ανεβάσει το νέο του βίντεο και να δει πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA