Μενού
Χάνα Νταλ
Χάνα Νταλ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η 28χρονη, Χάνα Νταλ, έχει δύο «κολλήματα» και αυτά είναι η Barbie και… η δεκαετία του 1980.

Θέλει το σπίτι της να έχει μονάχα αυτά τα δύο στοιχεία και για να το καταφέρει αυτό έχει ξοδέψει περίπου 20 χιλιάδες δολάρια, με την ίδια να λέει: «Έχω βάλει την καρδιά και τη ψυχή μου σε αυτό». 

Είναι σαν μια μοντέρνα Barbie, με το πρώτο της σπίτι στο Λος Άντζελες να είναι μέσα στο ροζ: «Μου αρέσει να αναμειγνύω όλες τις ροζ αποχρώσεις με κομψά έπιπλα της δεκαετίας του 1980».

Όπως αναφέρει η New York Post, πέρασε έναν χρόνο ξοδεύοντας 20 χιλιάδες δολάρια αγοράζοντας ό,τι μπορούσε για να διακοσμήσει το σπίτι της, αρκεί να ήταν ροζ και vintage. 

Όλα αυτά δεν τα κάνει μόνη της, αλλά με τον αρραβωνιαστικό της ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο να κάνουν τη ζωή τους όσο πιο ροζ γίνεται και μάλιστα μετακόμισαν για να δημιουργήσουν μαζί το σπίτι Barbie.

Η ίδια δηλώνει πως το ροζ χρώμα της αποπνέει μια ασφάλεια και της δίνει και φοβερή αυτοπεποίθηση. «Όταν ντύνομαι μου αρέσει να ταιριάζω με το σπίτι μου. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να έχεις αυτοπεποίθηση».

Το σπίτι είναι γεμάτο με ροζ κεριά, ροζ μαξιλάρια και ροζ καναπεδάκια. Έχει αγοράσει και καθισματάκια σε σχήμα καρδιάς τα οποία είναι επίσης ροζ. Της αρέσουν τα vintage πράγματα οπότε έχει παλιές τηλεοράσεις, παλιά τηλέφωνα και κάδρα με vintage λουλούδια για διακόσμηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA