Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γκέιτς δήλωσε ότι εμβολιάστηκε αυτή την εβδομάδα και ότι αισθάνεται υπέροχα. Επίσης, ευχαρίστησε τους επιστήμονες, τους εθελοντές που δοκίμασαν τα εμβόλια και τους επαγγελματίες υγείας της πρώτης γραμμής «που μας έφτασαν σ'\αυτό το σημείο.»https://twitter.com/BillGates/status/1352662770416664577?ref_src=twsrc^tfw

Στην ηλικία των 65 ετών, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη ήταν επιλέξιμος για το εμβόλιο. Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος υπήρξε υπέρμαχος μιας παγκόσμια συντονισμένης απάντησης στην πανδημία από τις πρώτες ημέρες της κρίσης πριν από έναν χρόνο. Το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχει δεσμεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για πρωτοβουλίες κατά του ιού, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και διανομής εμβολίων.

Ο Γκέιτς, ο οποίος προειδοποίησε για την πιθανότητα μιας τέτοιας επιδημίας πριν από χρόνια, πέρασε μεγάλο μέρος του 2020 μιλώντας για τις προφυλάξεις που έπρεπε να λάβουν οι άνθρωποι για να εμποδίσουν την εξάπλωση της νόσου. Καθώς η ανάπτυξη εμβολίων προχώρησε με πρωτοφανή ρυθμό, η παραπληροφόρηση γύρω από τις θεραπείες και η συμμετοχή των Γκέιτς εξαπλώθηκαν επίσης, τροφοδοτούμενες από θεωρίες συνωμοσίας. 

Μεταξύ των εξωφρενικών θεωριών που διαδόθηκαν στο Διαδίκτυο, κάποιοι δήλωσαν ότι ο Γκέιτς συνέβαλε στην ανάπτυξη εμβολίων με ένα μικροτσίπ που θα εμφυτευόταν σε όποιον εμβολιαζόταν.  Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, Μπιλ και Μελίντα δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προκλήσεων της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου του κορονοϊού. 

https://twitter.com/BillGates/status/1352021072980295680?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA