«Η κυβέρνηση δεν κρύβει τίποτα απολύτως, εξ όσων κατανοώ γίνεται για λόγους ασφαλείας» επεσήμανε μιλώντας στο BBC.
Η δημοσίευση αυτών των στοιχείων ενδέχεται να οξύνει την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΕΕ και φαρμακοβιομηχανιών όπως η AstraZeneca λόγω των καθυστερήσεων στις παραδόσεις εμβολίων κατά της covid-19 στην Ένωση.
Από την πλευρά της η κυβέρνηση της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα στοιχεία για τις προμήθειες εμβολίων κατά της covid-19, όπως δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός Νίκολα Στάρτζον. «Πιστεύω ότι θα δημοσιεύουμε τα στοιχεία προμηθειών από την επόμενη εβδομάδα, ώστε να υπάρχει διαφάνεια γύρω από το θέμα», εξήγησε η Στάρτζον απευθυνόμενη στο κοινοβούλιο.
Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Διαβάστε ακόμα
Γραβάνης: Τρία νέα εμβόλια μέχρι τον Μάιο
- Το σχολικό βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ' Γυμνασίου δείχνει τι πάει λάθος με το εκπαιδευτικό σύστημα
- Η πιο παρεξηγημένη πόλη της Ελλάδας είναι ανάμεσα σε βουνό και λιμνοθάλασσα
- Ο δρόμος στο κέντρο της Αθήνας που είναι πιο σκοτεινός και από τη Μόρντορ
- Νίκος Οικονομόπουλος: «Πάρτε τα όλα, δεν τα θέλω» - Πέταξε τα ακουστικά ενώ ήταν στη σκηνή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.