Οι εορταστικές εκδηλώσεις κρατούν 2 ολόκληρες ημέρες, με τις προετοιμασίες να ξεκινούν από το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου ενώ η γιορτή ολοκληρώνεται στις 2 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την παράδοση το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου οι «πύλες» ανοίγουν για να έρθουν οι νεκροί. Οι νεκροί ξυπνούν από τον αιώνιο ύπνο και συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις μαζί με τους αγαπημένους τους.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παρελάσεις με άρματα, πολύχρωμες παραδοσιακές φορεσιές, χορούς, εντυπωσιακά face paintings, εδέσματα και φυσικά έντονα αρώματα τεκίλας.
Η τεκίλα Jose Cuervo, η Νο1 τεκίλα στον κόσμο, τιμώντας την Μεξικάνικη παράδοση, γιορτάζει και φέτος την «Ημέρα των Νεκρών» και σας προσκαλεί να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτή, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας Jose Cuervo cocktails σε 5 ξεχωριστά bar σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα των bars που συμμετέχουν στην «Ημέρα των Νεκρών»:
Barro Negro Athens
Σάββατο 30 Οκτωβρίου - Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, Αθήνα
Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana
Κυριακή 31 Οκτωβρίου, - Ηρώων Πολυτεχνείου 76, Χαϊδάρι
Dos Gardenias
Τρίτη 2 Νοεμβρίου -Ήβης 21 και Ναυάρχου Αποστόλη 17, Αθήνα
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου - Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου - Kύπρου 65, Γλυφάδα
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.