Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι επιθυμούν να απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη με νέες δυνατότητες, χωρίς άγχος και προβλήματα. Την ξεγνοιασιά που όλοι επιθυμούν στον τομέα της υγείας, μπορεί να τους την προσφέρει το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] από την Εθνική Ασφαλιστική.

Το Full [Health] προσανατολισμένο στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για την κάλυψη της υγείας σας.

Νέες, σύγχρονες, πρωτοποριακές καλύψεις!

Προσφέρει νέες καλύψεις, από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι νέοι ασφαλισμένοι που θα το επιλέξουν, αλλά και οι ήδη καλυπτόμενοι, καθώς το πρόγραμμά τους αναβαθμίζεται με νέους όρους και επιπλέον καινοτόμες δυνατότητες.

Έτσι, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει πλέον σε όλους τους ασφαλισμένους της με το Full [Health] ορισμένες από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους περίθαλψης, παρακολουθώντας την πρόοδο της ιατρικής, φροντίζοντας τα νέα επιτεύγματά της να είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της !

Συγκεκριμένα, το Full [Health] πρωτοπορεί και  καλύπτει, εφόσον απαιτείται ή προτείνεται ιατρικά, τα έξοδα για ανοσοθεραπεία, για καρκινικούς όγκους. Η ανοσοθεραπεία είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη μορφή θεραπείας για την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων, που έχει αποδειχθεί σε πρόσφατες ιατρικές μελέτες ότι μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας κατανοήσει τη σημασία της πρωτοποριακής αυτής θεραπείας την προσφέρει πρώτη στους ασφαλισμένους της. Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην ίαση, επιπλέον των χημειοθεραπειών ή ακτινοβολιών που ο ασφαλισμένος, εφόσον του συσταθεί από τον ιατρό του, μπορεί να τις πραγματοποιήσει με την κάλυψη του προγράμματος Full [Health].

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική θέλοντας να προστατεύσει την υγεία των γυναικών προσφέρει μέσω του προγράμματος ασφάλισης υγείας Full [Health], την κάλυψη της προληπτικής ολικής υστερεκτομής. Η κάλυψη αυτή έχει τεράστια αξία καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας να προβούν σε μια προληπτική αλλά ταυτόχρονα και σωτήρια επέμβαση.

Επιπρόσθετα, το Full [Health] καλύπτει τις πλέον σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές  μεθόδους που μπορεί να κάνει ο ασφαλισμένος, οι οποίες οδηγούν στην ταχεία και αξιόπιστη διάγνωση ασθενών, δίνοντας τη δυνατότητα για άμεση εφαρμογή θεραπείας και αντιμετώπισής τους.

Τέλος, με το Full [Health] καλύπτονται μέχρι ενός ορίου, τα έξοδα ασθενοφόρου για τις νοσηλείες, όταν αυτό κρίνεται ιατρικά απαραίτητο, για μεταφορά από και προς το νοσοκομείο.

Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Φυσικά, πέρα από όλες τις παραπάνω σημαντικότατες πρωτοβουλίες, το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] συνεχίζει να προσφέρει σ’ όλους τους ασφαλισμένους ευελιξία επιλογών, εξασφαλίζοντας υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας. Για την κάλυψη των εξόδων των διαγνωστικών εξετάσεων, μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του και επιπλέον, έχει στη διάθεσή του ένα δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του.

Κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία. Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών.

Σημαντικές εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα, και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

  • Μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50%, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
  • Μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50% σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα,
  • Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
  • Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
  • Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
  • Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.

Tο Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν κατάλληλες λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, διαφυλάσσοντας την αξία της ασφάλισης διαχρονικά.

Το πρόγραμμα Full [Health] έχοντας την ευελιξία και τη δυνατότητα να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς, με γνώμονα τη βέλτιστη προστασία και κάλυψη των ασφαλισμένων που το εμπιστεύονται, θα είναι πάντοτε δίπλα σας για να ζείτε τη ζωή στο Full!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Υποκαταστήματά μας, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.