Μενού
novibet
Novibet
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Novibet διεξάγει την πρωτοβουλία αιμοδοσίας #noviolence, με στόχο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πολύ σημαντικό ζήτημα της προσφοράς στο συνάνθρωπο μέσω της αιμοδοσίας.

Η εταιρία προσκάλεσε εργαζόμενους και συνεργάτες της να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, δίνοντας όλοι μαζί μήνυμα ενότητας μέσω του συνθήματος «Όποια ομάδα κι αν είσαι σε θέλουμε!». Διοργανώνοντας δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, η Novibet κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο αριθμό εργαζομένων και συνεργατών συγκεντρώνοντας 145 μονάδες αίματος, αναδεικνύοντας παράλληλα τις αξίες του υγιούς αθλητισμού, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Novibet

Ως αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλου Ελλάδος Novibet, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η Novibet μοιράζεται το ίδιο όραμα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ένα ποδόσφαιρο χωρίς οπαδική βία.

Novibet

Θέλοντας να τονίσει τη σημασία της προσφοράς στο συνάνθρωπο μέσω της αιμοδοσίας και ανταποκρινόμενη στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από το δυστύχημα των Τεμπών, η Novibet βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να διαθέσει όπου χρειάζεται μονάδες αίματος από τη δράση αιμοδοσίας που υλοποίησε.

Δείτε το βίντεο από την πρωτοβουλία αιμοδοσίας #noviolence εδώ.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.