Μενού
Κωνσταντίνος Πλεύρης στο Athens Fashion Week.
NDP Photos
  • Α-
  • Α+

«Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης», λέει, «ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αγαπημένη του Τζόρτζια Σιακαβάρα στέλνοντάς της 201 τριαντάφυλλα στην πρεμιέρα της επί σκηνής». Αυτή ήταν ακόμα μία είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με τον νέο μεγάλο έρωτα με τον οποίο ασχολείται η ελληνική κοινωνία τελευταία.

Με δεδομένη την απέραντη ανομβρία στην έρημο της ελληνικής showbiz η οποία αποτυγχάνει ξανά και ξανά να κάνει αυτό για το οποίο υπάρχει, δηλαδή το να παράγει content που να ενδιαφέρει πραγματικούς ανθρώπους εκεί έξω, αυτή η είδηση ήταν σαν να χτύπησε μία τσουγκράνα ακριβώς επάνω στο κοίτασμα του πετρελαίου.    

Δεν είναι μόνο έρωτας, είναι και παράξενος έρωτας. Δεν είναι δηλαδή ότι το τάδε ομορφοπαλίκαρο βρήκε την τάδε ομορφοκοπέλα και έκαναν τα τάδε ομορφόπαιδα. Αυτό πια έχει κουράσει. Τώρα ψάχνουμε κάτι πιο πρωτότυπο και η αλήθεια είναι ότι η σχέση ενός 83χρονου πολιτικού με μία 49χρονη καλλονή είναι πράγματι κάτι καινούργιο. Δεν θα το αρνηθώ είναι και πολύ αστείο.

Καταλαβαίνω, λοιπόν, παρότι προφανώς έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε, ότι το να μάθει ο κόσμος για τη συγκεκριμένη σχέση είναι λογικό. «Είδηση δεν είναι όταν ο σκύλος δάγκωσε τον άνθρωπο αλλά όταν ο άνθρωπος δάγκωσε τον σκύλο», έλεγαν οι συνάδελφοι των προηγούμενων γενιών και άδικο δεν είχαν.

Υπάρχει όμως και μία λεπτομέρεια που μέσα σε όλον αυτόν τον ενθουσιασμό της είδησης μάς παράπεσε από την τσέπη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κατά δήλωσή του ναζί. Για την ακρίβεια είναι ο άνθρωπος που ξανά και ξανά χαιρετούσε ναζιστικά εντός της αίθουσας που λίγο αργότερα καταδίκαζε ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή.

Κωνσταντίνος Πλεύρης
Eurokinissi

Είναι επίσης διαπρύσιος υποστηρικτής της Χούντας, μέγας αρνητής του Ολοκαυτώματος και φυσικά εκφραστής ακραία αντισημιτικών απόψεων, γραμματέας και σύμβουλος του αρχιχουντικού Ιωάννη Λαδά, ιδρυτής του φασιστικού μορφώματος Κόμμα 4ης Αυγούστου και ο ιδεολογικός πατέρας ή έστω εμπνευστής διαφόρων ναζιστικών εκφάνσεων στην Ελλάδα.

Και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το σύντομο βιογραφικό που παρέθεσα παραπάνω μπορούμε να το βάλουμε για λίγο στην άκρη για να ασχοληθούμε με την ερωτική του ζωή σαν να ήταν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος και όχι ο απολογητής της πιο τερατώδους ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Μπορεί να είναι παραξενιά μου αλλά αν κάποιος μου πει ότι οι Εβραίοι δεν είναι άνθρωποι, εγώ δεν θα ασχοληθώ με τα λουλούδια που στέλνει στην αγαπημένη του.

Αν το κάνω θα είναι σαν να παριστάνω ότι αυτά που πιστεύει αυτός ο άνθρωπος είναι κάποιου τύπου κανονικότητα. Κάτι που μπορούμε ρε παιδί μου να το παρακάμψουμε σαν μία μικρή του παραξενιά. Άλλοι φταρνίζονται παράξενα, άλλοι δεν θέλουν να τους ακουμπάνε, αυτός χαιρετάει ναζιστικά.

Κάπως έτσι δίνουμε ακόμα μία κλωτσιά στον τοίχο που είχε φτιάξει ο πλανήτης μεταπολεμικά: Ότι ο ναζισμός δεν είναι μία ακόμα ιδεολογία αλλά το απόλυτο κακό.

Τελικά, για ακόμα μία φορά το κουτσομπολιό γίνεται το καλύτερο πλυντήριο του ναζισμού. Και δυστυχώς οι life-style εκπομπές δεν πήραν το μάθημά τους από όταν, στο ίδιο ακριβώς κυνήγι του content, παρουσίαζαν τον άνθρωπο πίσω από το σκληρό προσωπείο του Κασσιδιάρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA