Την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -57 κιλών του ταεκβοντό θα έχει η Φένια Τζέλη, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Μπορεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ηττήθηκε με 15-7 από την Τατιάνα Μίνινα, ωστόσο η Ρωσίδα αθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας (σ.σ. θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Αναστασίγια Ζόλοτιτς) και «τράβηξε» την Τζέλη στα ρεπεσάζ.
Πρώτος αντίπαλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους αγώνες της «δεύτερης ευκαιρίας» θα είναι η Νιγηριανή Τεκιάτ Μπεν Γεσούφ (25/7, 13:00).
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την επικράτησή της επί της Τζέλη, η Μίνινα νίκησε 15-10 την Μπεν Γεσούφ στον προημιτελικό και 10-3 στον ημιτελικό την Κίμια Αλιζαντέχ Ζενορίν, η οποία μετέχει στους Αγώνες του Τόκιο με την Ολυμπιακή ομάδα των προσφύγων.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.