Μενού
  • Α-
  • Α+

Άνετη νίκη με 28 – 5 επί της Νότιας Αφρικής πέτυχε η Εθνική Ομάδα στο Πόλο για στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε τους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του μήκους ο Μίλτος Τεντόγλου

Η Εθνική Πόλο στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν καταιγιστική και έβρισκε σχεδόν σε κάθε επίθεση τα αντίπαλα δίχτυα, κλείνοντας την περίοδο με το σκορ υπέρ της 7-1. Ίδια πορεία και στο δεύτερο οκτάλεπτο που η ομάδα του Βλάχου έβαλε ακόμα πέντε γκολ και δέχτηκε μόλις δύο. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε και η εθνική κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα ξανά πετυχαίνοντας ακόμα επτά γκολ, έχοντας μόλις ένα παθητικό. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, η Εθνική Πόλο «ξέσπασε» με εννιά γκολ φτάνοντας τα 28, ενώ η Νότια Αφρική βρήκε μόλις μία φορά το δρόμο για τα δίχτυα.

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 2-5, 1-7, 1-9.

Νότια Αφρική (Μάρτιν): Μάι, Καρντ 1, Ρέζελμαν, Βάντενρχοστ 1, Λόρενσον, Στόουν 2, Έβεζαρντ 1, Ρόντα, Μάργκρο, Μέιμαν, Νιλ, Στιούρτ.

Ελλάδα (Βλάχος): Γαλανίδης, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καπότσης 3, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 3, Βλαχόπουλος 2.

- Η επόμενη αγωνιστική (2/8, τελευταία): ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ, Ουγγαρία-Ιταλία, Νότια Αφρική-Ιαπωνία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA