Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κέρδισε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το έβγαλε σε δημοπρασία για να χειρουργηθεί ένα βρέφος

Σε μία κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής προχώρησε η Πολωνή πρωταθλήτρια Μαρία Αντρέζικ καθώς έβγαλε σε δημοπρασία το αργυρό της μετάλλιο για να χειρουργηθεί ένα βρέφος 8 μηνών

Πηγή: Associated Press
Πηγή: Associated Press

Η Πολωνή αθλήτρια Μαρία Αντρεζικ κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο αγώνισμα του ακοντισμού, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Κι όμως η πρωταθλήτρια από την Πολωνία δέκα ημέρες αργότερα δεν δίστασε να βγάλει το μετάλλιό της σε δημοπρασία για να καταφέρει ένα βρέφος 8 μηνών να πάει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς!

Η ίδια έβαλε πρώτα το ποσό των 150.000 ευρώ περίπου (ποσό από χρήματα που κέρδισε από πριμ κυρίως) και στη συνέχεια μια αλυσίδα προϊόντων στην Πολωνία αγόρασε το μετάλλιο για 250.000 ευρώ περίπου, συμπληρώνοντας το ποσό που απαιτείται για να καταφέρει το 8 μηνών αγόρι να πάει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί στην εγχείρηση.

Η εν λόγω εταιρία μάλιστα, αφού έδωσε τα χρήματα, επέστρεψε στην αθλήτρια το μετάλλιο, σε μια υπόθεση που έχει συγκινήσει στην Πολωνία. «Συγκινηθήκαμε από την εκπληκτική της κίνηση και αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα για τον μικρό Μίλοζεκ. Αποφασίσαμε επίσης ότι το μετάλλιο από το Τόκιο πρέπει να μείνει στην Μαρία και χαιρόμαστε που μπορέσαμε να βοηθήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ολυμπιακοί Αγώνες #Τόκιο #μετάλλιο #Πολωνία #Δημοπρασία #βρέφος

Best of Internet