Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πολωνή αθλήτρια Μαρία Αντρεζικ κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο αγώνισμα του ακοντισμού, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Κι όμως η πρωταθλήτρια από την Πολωνία δέκα ημέρες αργότερα δεν δίστασε να βγάλει το μετάλλιό της σε δημοπρασία για να καταφέρει ένα βρέφος 8 μηνών να πάει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς!

Η ίδια έβαλε πρώτα το ποσό των 150.000 ευρώ περίπου (ποσό από χρήματα που κέρδισε από πριμ κυρίως) και στη συνέχεια μια αλυσίδα προϊόντων στην Πολωνία αγόρασε το μετάλλιο για 250.000 ευρώ περίπου, συμπληρώνοντας το ποσό που απαιτείται για να καταφέρει το 8 μηνών αγόρι να πάει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί στην εγχείρηση.

Η εν λόγω εταιρία μάλιστα, αφού έδωσε τα χρήματα, επέστρεψε στην αθλήτρια το μετάλλιο, σε μια υπόθεση που έχει συγκινήσει στην Πολωνία. «Συγκινηθήκαμε από την εκπληκτική της κίνηση και αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα για τον μικρό Μίλοζεκ. Αποφασίσαμε επίσης ότι το μετάλλιο από το Τόκιο πρέπει να μείνει στην Μαρία και χαιρόμαστε που μπορέσαμε να βοηθήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

https://www.instagram.com/p/CSpLODRMFL4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA