Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψή του πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και θα το κάνει όταν γίνει υποχρεωτικός ξεσήκωσε αντιδράσεις με πολλούς να στέκονται στο γεγονός πως ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στην καμπάνια της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας. Αντιδράσεις υπήρξαν τόσο από τον αθλητικό κόσμο όσο και από τους γιατρούς με τον Ηλία Μόσιαλο να κάνει λόγο για «δήλωση που τόσο απογοήτευσε».

Η πρώτη αντίδραση από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά ήρθε με μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία του πλαισιωμένη με την ελληνική σημαία γράφοντας πως: «Προσέχοντας τον εαυτό σου, προσέχεις και εκείνους που στέκονται δίπλα σου».

https://www.instagram.com/p/CSsAjktnHfU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλοί ήταν εκείνοι που απάντησαν στο μήνυμά του καλώντας, αν πραγματικά εννοεί αυτό που έγραψε, να σπεύσει και να εμβολιαστεί.

O Έλληνας πρωταθλητής ενημερώθηκε ότι στο Indan Wells είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για θεατές και υπαλλήλους, όχι όμως και για τους τενίστες, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Ενώ πριν από την πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021 ανέφερε μεταξύ άλλων «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA