Ο θρυλικός Πελέ ξεπέρασε την περιπέτεια με την υγεία του το τελευταίο διάστημα. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος βγήκε από την εντατική κι αναρρώνει μετά την πολύ σοβαρή επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο στο παχύ έντερο. Η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, ενημέρωσε τους θαυμαστές του θρυλικού άσου πως ο 81χρονος είναι καλά στην υγεία του, μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Αναρρώνει καλά από την εγχείρηση. Δεν έχει πόνους, είναι σε καλή διάθεση. Είναι λίγο... εκνευρισμένος, γιατί μπορεί να φάει μόνο ζελέ, αλλά θα το ξεπεράσει. Έτοιμος να βγει από τη εντατική και μετά να έρθει σπίτι», ήταν η σχετική ανάρτηση της Κέλι Νασιμέντο. Ο «βασιλιάς» θα παραμείνει στο νοσοκομείο «Albert Einstein» του Ρίο ντε Τζανέιρο, υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς, για λίγες ακόμη ημέρες.
Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η κόρη του Πελέ:
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.