Ένα ακόμα βήμα για να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη συνεχή σεζόν έκανε ο Μαξ Φερστάπεν στη Γαλλία. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing σημείωσε την 7η φετινή του νίκη σε 12 Grand Prix και απομακρύνθηκε σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα από τον Σαρλ Λεκλέρ, ανεβάζοντας την μεταξύ τους διαφορά στους 63 βαθμούς.
Ο Μονεγάσκος έκανε ένα, καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, λάθος στον 18ο γύρο, τη στιγμή που ήταν άνετα στην κορυφή του αγώνα. Έχασε τον έλεγχο της F1-75, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο της Scuderia Ferrari να καταλήξει στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά.
Στη συνέχεια ο Φερστάπεν είχε ένα εύκολο αγώνα, ενώ μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν οι δύο οδηγοί της Mercedes-AMG, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ. Ακολούθησαν ο Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull Racing και ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari, που εκκίνησε τον αγώνα από την προτελευταία θέση.
Η συνέχεια στο πρωτάθλημα θα δοθεί την προσεχή Κυριακή 31 Ιουλίου, με το Grand Prix Ουγγαρίας.

- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.