Μενού
  • Α-
  • Α+

O Conor McGregor κατάφερε να στρέψει και πάλι τα φώτα πάνω του για τους... λάθος λόγους. Ο σταρ του UFC κάνει διακοπές σε ένα πολυτελές γιοτ όμως ένα βίντεο που ανέβασε στα social media έφερε έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές του. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η σύζυγός του και ο ίδιος σε... πολύ προσωπικές στιγμές με τα σχόλια να είναι ως επί το πλείστον αρνητικά. 

Οπως του έγραψαν πολύ είναι ντροπή να εκθέτει έτσι τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, καθώς παρότι το βίντεο δεν δείχνει ξεκάθαρα κάποια ερωτική πράξη είναι κάτι παραπάνω από φανερό τι ακριβώς συμβαίνει πάνω στο κατάστρωμα του γιοτ. Ο 34χρονος παλαιστής μετά από λίγο το «κατέβασε» κρατώντας όμως τη δημοσίευση που είχε κάνει και έγραφε «Αν είναι να το... πάρεις, πάρ' το στον πάνω όροφο ενός τριπλού καταστρώματος».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι θαυμαστές του που δεν πείστηκαν από το πόσο «ροζ» μπορεί να ήταν το συγκεκριμένο βίντεο. «Πιστεύω ότι τρίβει τα μαλλιά της γυναίκας του. Ο κόσμος λατρεύει να αντιδρά υπερβολικά» έγραψε ένας, ενώ κάποιος συμφώνησε λέγοντας «Ειλικρινά πιστεύω ότι η γυναίκα του κοιμάται στην αγκαλιά του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA