Μενού
Μικ Σουμάχερ και Τότο Βολφ
Μικ Σουμάχερ και Τότο Βολφ | Mercedes-AMG F1
  • Α-
  • Α+

Η λήξη του συμβολαίου του με την Haas, δεν έθεσε τον Μικ Σουμάχερ εκτός της Formula 1. Ο 23χρονος Γερμανός, γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Μίκαελ Σουμάχερ, θα είναι ο νέος αναπληρωματικός οδηγός της Mercedes-AMG από την επόμενη σεζόν.

Ο Σουμάχερ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με την ομάδα της Haas, όμως η έλλειψη σταθερότητας στο ξεκίνημα του 2022 οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας στην αναζήτηση αντικαταστάτη. Το 2023 ο δεύτερος οδηγός της αμερικανικής ομάδας, δίπλα στον Κέβιν Μάγκνουσεν, θα είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος επιστρέφει στην πλήρη αγωνιστική δράση έπειτα από τρία χρόνια.

Αυτή η εξέλιξη άφησε δίχως αγωνιστική θέση τον Σουμάχερ για το 2023. Ο Γερμανός αποχώρησε από την Ακαδημία οδηγών της Ferrari και αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Mercedes να τον προσεγγίσει. Από την επόμενη σεζόν, o 23χρονος θα είναι ο αναπληρωματικός οδηγός για την ομάδα του Μπράκλεϊ και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της W14.

Μικ Σουμάχερ
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA