Η ομάδα της ζωής του Πελέ, η Σάντος, αποχαιρέτησε τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας της με ένα στέμμα και μία λέξη. Ο Πελέ έφυγε από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί για τον χαμό του θρυλικού «βασιλιά» από τη Βραζιλία. Ο 82χρονος παλαίμαχος άσος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολυετή «μάχη» και η ομάδα της ζωής του, η Σάντος, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό ποστ.
Με ένα στέμμα και μία λέξη. «Αιώνιος». Για έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα του συλλόγου για 19 χρόνια και συνέδεσε την μυθική του καριέρα με την Σάντος, με την οποία κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Copa Libertadores και ισάριθμα διηπειρωτικά.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.