Τα κοιμητήρια Φιλύρου στη Θεσσαλονίκη ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Αλέξανδρου Νικολαΐδη επισκέφτηκε ο Νοτιοκορεάτης Μουν Ντάε Σουννγκ. Πρόκειται για τον μεγάλο αντίπαλο του Ελληνα αθλητή, με τον οποίο πάλεψε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Τότε ο Μουν Ντάε Σουννγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης τον τίμησε συμμετέχοντας μαζί του στον γύρο του θριάμβου.
Εμφανώς συγκινημένος, ο Μουν Ντάε Σουννγκ, βρέθηκε στην Ελλάδα για να αφήσει λουλούδια στον τάφο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. «Είχαμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας για πολύ καιρό. Αγαπούσε την Κορέα και εγώ αγαπώ την Ελλάδα. Λυπάμαι που άργησα να έρθω. Ήμασταν δεμένοι, είχαμε πολύ δυνατή σχέση» ανέφερε στην ΕΡΤ ο Μουν Ντάε Σουννγκ.
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.