Μενού
Ελλάδα Ισπανία πόλο
Φάση από τον ημιτελικό Ελλάδα - Ισπανία | INTIME
  • Α-
  • Α+

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία στα πέναλτι, στον ημιτελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, μετά από υπερπροσπάθεια, αναδείχθηκε ισόπαλη 7-7 με τους Ισπανούς στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου και έχασε την πρόκριση με συνολικό σκορ 9-11.

Οι διεθνείς κατάφεραν να πετύχουν μία συγκλονιστική ανατροπή καθώς έχαναν με 6-2 και έφεραν το ματς στα ίσα (6-6). Το σοκ για την ελληνική ομάδα ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου οκτάλεπτου, όταν ο Μουναρίθ ισοφάρισε σε 7-7 στερώντας από την Εθνική μας, μία ιστορική πρόκριση στον τελικό.

Στον μικρό τελικό, η Ελλάδα θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο με τον ηττημένο του Σερβία - Ουγγαρία, την Πέμπτη (24/7) στις 12:35 ώρα Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...