Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε συγχαρητήρια στον Του΄ρκο προπονητή και μεταξύ άλλων του είπε: «έχεις εκατό κιλά αρχ@δ@».
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.