Μενού
antetokounmpo
Πανταχού παρών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Το NBA εκτός από το πρωτάθλημα απέκτησε και... κύπελο! Το In-Season Tournament έκανε πρεμιέρα και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκαναν δικό τους το παρθενικό ματς τους στη νεοσύστατη διοργάνωση. Τα «Ελάφια» νίκησαν με 110-105 τους Νικς στο Fiserv Forum.

Ο Greek Freak μπήκε... φουριόζος στον αγώνα και έβαλε στα καλάθια τους «Βασιλιάδες». Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η ομάδα από τη Νέα Υόρκη πήρε το πρώτο της timeout πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα. Στη συνέχεια έριξε ρυθμό, έπαιξε με υπομονή και σύνεση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια και δίνοντάς καθοριστικές ασίστ τη στιγμή που οι Νικς πίεζαν υπερβολικά και πλησίαζαν... επικίνδυνα.

Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 22 πόντους με 3/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 7/13 βολές. Είχε 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ενώ έκανε 1 μπλοκ και υπέπεσε σε 7 λάθη και 3 φάουλ στα 35:47 που αγωνίστηκε. Στο 3-2 ανέβηκαν τα Ελάφια (3-1 εντός και 0-1 εκτός έδρας), που στον όμιλό τους έχουν επίσης το Μαϊάμι, την Ουάσινγκτον και τη Σάρλοτ στο δρόμο προς το Λας Βέγκας και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-25, 56-46, 82-76, 110-105

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA