Άρης και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο απόλυτο μηδέν (0-0) στο «Κλ. Βικελίδης» σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κίτρινοι» υποχρεώθηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες από το 24’ λόγω της αποβολής του Γαλανόπουλου και οι Αρκάδες είχαν τρία δοκάρια.
Ο Άρης παραμένει χωρίς νίκη καθώς η τελευταία του ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου κι αυτό το 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» ενισχύει ακόμη περισσότερο το κλίμα εσωστρέφειας. Οι «κίτρινοι» έκαναν ένα ακόμη μέτριο παιχνίδι έχοντας μοιραίο τον Κώστα Γαλανόπουλου του οποίου η απερισκεψία με την απευθείας αποβολή του στο 24’ κόστισε στην ομάδα του. Ο Αστέρας προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια καθώς είχε τρία δοκάρια, στα δύο εξ’ αυτών οι Τζοακίνι-Μπαρτόλο αστόχησαν σε κενή εστία!
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Ακρωτήρι Κύπρου: Γιατί θεωρείται μεγάλης στρατηγικής σημασίας και «αβύθιστο αεροπλανοφόρο»
- Οι τρεις πιο ασφαλείς πόλεις της Ελλάδας σε περίπτωση πολέμου, σύμφωνα με το ChatGPT
- Στρατηγός του Ιράν: «Θα χτυπήσουμε με πυραύλους την Κύπρο ώστε να την εγκαταλείψουν οι Αμερικανοί»
- Πού θα φτάσουν οι τιμές στα καύσιμα: Θα δούμε ξανά βενζίνη στα 2 ευρώ; Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ στο Reader
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.