Ο Κολοσσός έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής στη Stoiximan GBL καθώς νίκησε τον Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο με 73-65 και τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Παρότι ο Κολοσσός έπαιξε δίχως τους Γκάουντλοκ και Γκούτνγουιν κατάφερε με ένα επιμέρους 15-7 στην τέταρτη περίοδο να πάρει τη μεγάλη νίκη και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Θεσσαλονίκη.
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 40-38, 58-58, 65-73.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Διαδοχικοί σεισμοί στην Κρήτη: Περιπολίες από πυροσβέστες στο νησί - Η πρώτη εκτίμηση Παπαδόπουλου
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.