Μενού
paok-aris
Άρης - ΠΑΟΚ μπάσκετ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η αναμέτρηση Άρης - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα για τη 18η αγωνιστική της Basket League. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο, που αποτελεί και το «Game of the week» αυτής της αγωνιστικής, θα αρχίσει στις 16:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Οι «κιτρινόμαυροι» (4οι, 10-7) μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες πρωταθλήματος, μέσα από τις οποίες κατάφεραν να δώσουν τέλος σε αρνητικά σερί. Νίκησαν τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα μετά από 27 χρόνια και συνδύασαν το συγκεκριμένο διπλό με εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ κάτι που έγινε για πρώτη φορά μετά το 1988-89. Παράλληλα έβαλαν τέλος σε ένα σερί έξι εντός έδρας ηττών από τον Κολοσσό. Ο Άρης μάλιστα, με τα δύο διαδοχικά διπλά του στην Αθήνα έφτασε τον αριθμό των εκτός έδρας νικών που είχε συνολικά στις δύο προηγούμενες σεζόν (5) και σημείωσε ρεκόρ επταετίας.

Οι «ασπρόμαυροι» (6οι, 8-9) προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα αλλά δεν έχει κάνει σερί μεγαλύτερο των δύο νικών στη φετινή Basket League. Το δεύτερο και τελευταία από αυτά μάλιστα, ήταν στην αντίστοιχη καμπή του πρώτου γύρου, κόντρα στον Απόλλωνα και τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ έχει τον μικρότερο αριθμό εκτός έδρας νικών (2-6) μεταξύ των ομάδων της πρώτης εξάδας. Σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με αρνητικό συντελεστή αποτελεσμάτων μακριά από την έδρα του, για ένατη συνεχόμενη σεζόν. Η τελευταία φορά που δεν έγινε αυτό ήταν το 2014-15 (8-5).

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Διαβάστε επίσης

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς Άρης - ΠΑΟΚ: «Ένταση, πάθος, συγκέντρωση»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ντέρμπι κορυφής - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός: Τι ώρα παίζουν σήμερα - Το κανάλι που το δείχνει

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA