Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για 27 λεπτά, αλλά στη συνέχεια βρήκε τις λύσεις στις δύο μεριές του παρκέ και επικράτησε του Περιστερίου με 94-86.
Ο Εργκίν Άταμαν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και σύγκρινε τη νίκη με εκείνη που κατάφερε νωρίτερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καρδίτσα εκτός έδρας. Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον «αιώνιο» αντίπαλο για την ευρεία νίκη.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Πόσα λεφτά έβγαλε πέρσι «η πιο όμορφη γυναίκα του Coachella» από το TikTok - Ζαλίζει το ποσό
- Akylas: Η πασίγνωστη ηθοποιός που θα ανέβει μαζί του στη σκηνή της Eurovision - Τι ρόλο θα υποδυθεί
- Οι αεροπορικές εταιρείες που ακυρώνουν πτήσεις και βάζουν χρεώσεις εξαιτίας της κρίσης στα καύσιμα
- Τα μικρότερα στον κόσμο: Περιπολικά «τσέπης» αστυνομίας και λιμενικού βρίσκονται στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.