Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειάστηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά μέχρι να επιβληθεί του Αμαρουσίου με 89-99 και να αποκτήσει ρυθμό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Εργκίν Άταμαν μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης αναφερόμενος στη διαθεσιμότητα των παικτών στο «αιώνιο» ντέρμπι, ενώ περιέγραψε και τη δύσκολη περίοδο που διένυσε η ομάδα με τη γρίπη Α που έπληξε τις τάξεις της.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Σταύρος Γεωργίου: Άγριος ξυλοδαρμός πίσω από τον θάνατό του - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Μιλά για τον πατέρα του συγκινημένος - «Αν δεν είχε αποδράσει, θα τον εκτελούσαν»
- Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Καφέ της Χαράς: «Έχασα δουλειές λόγω της διασημότητας που πήρε ο ρόλος του Φατσέα»
- «Δεν είναι οι Κυκλάδες»: Το ελληνικό νησί που ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προορισμός του 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.