Η Κινέζα αθλήτρια της καλλιτεχνικής ενόργανης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ζου Γιτσίν, κέρδισε το ευρωπαϊκό κοινό με την εμφάνισή της για την απονομή των μεταλλείων, όπου μιμήθηκε τις συναθλήτριές της.
Έχοντας ανέβει στο πόντιουμ, η Ζου, που είχε κερδίσει το αργυρό στη δοκό, είδε τις Ιταλίδες Αλίς Ντ'Αμάτο και Μανίλα Εσποσίτο, να «δαγκώνουν» χαρακτηριστικά το χρυσό και το χάλκινό τους μετάλλιο αντίστοιχα.
Φαίνεται πως η «αθώα» Γιτσίν δεν γνώριζε αυτό τον τρόπο πανηγυρισμού μέχρι τότε, κάτι που φαίνεται από την έκφραση έκπληξης που πήρε. Αμέσως βιάστηκε να μιμηθεί τις δύο Ιταλίδες, και κέρδισε τις καρδιές των θεατών που τη βρίσκουν αξιαγάπητη.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.