Μια από τις σπάνιες αμυντικές αδράνειες της Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε, χάρισε στην Ίντερ το μοναδικό γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League στο Σαν Σιρο. Στο 79ο λεπτό ο Μάρκο Αρναούτοβιτς εκμεταλλεύτηκε το ισπανικό «δώρο» και διαμόρφωσε το 1-0 που δίνει προβάδισμα στους «νερατζούρι» ενόψει της ρεβάνς της 13ης Μαρτίου. Μια νίκη που αφιερώθηκε στη μνήμη του Αντρέας Μπρέμε, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 63 ετών.
Στο Αϊντχόφεν ο Ντόνιελ Μάλεν άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ στο 24΄ και «πλήγωσε» την PSV στην οποία αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια (2017-2021). Ο Ολλανδός σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες σε ματς του Champions League. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με πέναλτι του Λούουκ Ντε Γιονγκ στο 56΄ με τον βετεράνο στράικερ να διανύει εκπληκτική σεζόν και να πλησιάζει το ορόσημο των 30 γκολ. Μέχρι σήμερα έχει 28 (19 στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, 1 στο κύπελλο και 8 στην Ευρώπη). Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στο «Σίγκναλ Ιντούνα» στις 13/3.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αποψινών αγώνων για τη φάση των «16» του Champions League έχουν ως εξής:
- Ιντερ (Ιταλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-0 (79΄ Αρναούτοβιτς)
- Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 1-1 (56΄πεν. Λ. Ντε Γιονγκ - 24΄ Μάλεν)
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.