Στην αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να βάλει τσάρτερ ενόψει της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία, προχώρησε βρετανικό Μέσο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» εξετάζει το ενδεχόμενο να ναυλώσει ιδιωτική πτήση για τους παίκτες της ομάδας και την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον 31χρονο ποδοσφαιριστή.
Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Μπάλντοκ είναι προγραμματισμένη για τις 30 Οκτωβρίου.
Η Daily Mail επικαλείται πηγές κοντά στην ομάδα σχετικά με την συγκεκριμένη σκέψη που μελετά ο Γιάννης Αλαφούζος.
Επιπλέον, επισημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» σκέφτεται η ομάδα να τιμήσει το τριετές συμβόλαιο του Μπάλντοκ ως έναν ελάχιστο τρόπο τιμής και σεβασμού στη μνήμη του αλλά και για την προστασία της οικογένειας του 31χρονου.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.