Ο Νόβακ Τζόκοβιτς όχι μόνο έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, αλλά ήδη ξεκίνησε να ανακαλύπτει τις ιστορικές ομορφιές της πόλης.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Σέρβος τενίστας επισκέφθηκε το Παναθηναϊκό Στάδιο, το οποίο αποκάλεσε μέσω ανάρτησής του στο Instagram «το πιο ιστορικό αθλητικό κέντρο στον κόσμο».
Στη δημοσίευσή του ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Λίγες (Ολυμπιακές) φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο. Δοκίμασα το sliding stretch backhand μου στο πιο ιστορικό αθλητικό κέντρο στον κόσμο».
Ο «Νόλε» φαίνεται να απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα στην ελληνική πρωτεύουσα, συνδυάζοντας αθλητισμό με πολιτισμό – και οι επισκέψεις του σε εμβληματικά σημεία της Αθήνας αναμένεται να συνεχιστούν.
- Γιατί η Αργεντινή κατάφερε να κάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να την αντιπαθήσει
- Ξέσπασε ο Χρήστος Κούτρας: «Εγώ που τα πληρώνω όλα, είμαι μαλ…; Προφανώς είμαι»
- Όταν ο Αλέξης Σταμάτης μίλησε ανοιχτά για τον αλκοολισμό - «Έπινα δύο με τρία μπουκάλια τη μέρα»
- Παπάς έστειλε «αδιάβαστη» τη νύφη επειδή ήθελε να γίνει influencer: Το μήλο της έριδος η Τούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.