Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει κρύψει την αγάπη του στον Ερυθρό Αστέρα και ως εκ τούτου την αδυναμία του στον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο «ερυθρόλευκοι» σε επίπεδο οπαδών είναι αδερφοποιημένοι και τα κλαμπ έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.
Μάλιστα υπάρχουν πολλά κοινά συνθήματα που τραγουδούν οι οπαδοί και των δύο ομάδων.
Διαβάστε ακόμα: Εγκαταστάθηκε για τα καλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αθήνα: Η πρώτη επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Ένα από αυτά, κάνει θραύση και ακούστηκε και το βράδυ της Πέμπτης (24/10) στην Beogradska Arena στο παιχνίδι της Euroleague, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα (90-72) και την Μπασκόνια.
Ο Νόλε, έχει πιαστεί από τις κάμερες, στη σουίτα που κάθεται συνήθως (πολλές φορές κατεβαίνει και στα court seats) να χοροπηδάει εκστασιαμένος στον ρυθμό του συνθήματος και να φωνάζει «Ολυμπιακός».
Το βίντεο έχει γίνει viral και «μοιράζεται» από τους φίλους του Ολυμπιακού.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.